Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijktip: The One laat je nog eens héél goed naar je geliefde kijken

'MAFS is er niks bij' Netflixen, dat doen de meesten van ons toch net als chocolade eten. Het verdeelt ons in twee groepen: de hele reep / serie in één keer wegwerken en gelukzalig zuchten bij elke nieuwe hap / aflevering, of elke dag een klein stukje om er langer mee te doen. Iedereen die mij oo...

Kijktip: The One laat je nog eens héél goed naar je geliefde kijken

'MAFS is er niks bij'

Netflixen, dat doen de meesten van ons toch net als chocolade eten. Het verdeelt ons in twee groepen: de hele reep / serie in één keer wegwerken en gelukzalig zuchten bij elke nieuwe hap / aflevering, of elke dag een klein stukje om er langer mee te doen.

Iedereen die mij ook maar een beetje kent, weet dat ik bij de eerste groep hoor en dat verklaart ook direct waarom ik een vreugdedansje maakte toen ‘The One’, naar het boek van John Marrs werd aangekondigd. Een geweldige spiksplinternieuwe Netflix Original met acht afleveringen om in één weekend te bingen. Ik wed dat het je niet lukt hier zuinig mee te doen - MAFS is er niks bij ?

Het verhaal?

Dat draait om het vinden van de ware liefde, en dat willen we toch allemaal? Mr./ Mrs. Right, en niet Mr./ Mrs. Good Enough want we willen het complete plaatje en daar hoort een perfecte partner bij.

Vergeet Married At First Sight, dus. Het enige wat nodig is een haar voor een beetje DNA en voilà: jouw perfecte partner wordt gevonden. Degene die voor jou bestemd is. Genetisch dan. Tien jaar nadat wetenschappers ontdekt hebben dat iedereen één gen deelt met slechts één andere persoon, hebben miljoenen mensen, wanhopig op zoek naar de ware liefde, de test gedaan. 'The One' begint als nog vijf mensen hun ideale match ontmoeten. Maar zelfs soul mates hebben geheimen. En sommige zijn heftiger en dodelijker dan andere …

Zoals het boek een pageturner is, is dit een serie die je wilt bingen - bloedspannend en het zet je ook nog eens lekker aan het denken. Te streamen op Netflix vanaf 12 maart! 

Doe je mee aan de grote Nouveau Enquête? Kost je maar 5 minuutjes en we verloten fijne beautypakketten als bedankje!