Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijktip: Secrets of Miss America, een wereld vol schandalen

Ze willen allemaal wereldvrede, maar achter de schermen gaat het er bikkelhard aan toe. Je ziet het in Secrets of Miss America.

Secrets of Miss America

Vleeskeuring of een wedstrijd voor rolmodellen? Kijk naar Secrets of Miss America en oordeel zelf.

De serie duikt in de lang bewaarde geheimen van Amerika’s oudste schoonheidswedstrijd en legt de meest schokkende schandalen bloot. Het evenement dat ooit door bijna 80 miljoen mensen per jaar gezien werd, worstelt nu om relevant te blijven voor een nieuwe generatie Amerikanen die in de afgelopen decennia hun kijk op schoonheid en seksualiteit drastisch veranderd hebben.

Secrets of Miss America

De special analyseert de in 2017 uitgelekte e-mails van klokkenluiders die vrouwenhaat binnen de raad van bestuur onthulden, beweringen over racisme in de geschiedenis van de verkiezing, het thema geestelijke gezondheid rond de wedstrijd en het verbod op de controversiële badpakkenwedstrijd.

De vierdelige serie Secret of Miss America is onderdeel van America’s Dirty Secrets en vanaf 10 december iedere zondag om 23:00 uur te zien op Crime + Investigation.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Cultuur
  • Secrets of Miss America