Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijktip: Govert naar de oorsprong van de mens

Liefhebbers van interessante docu's, deze is voor jullie! Wetenschapsjournalist Govert Schilling is degene die ons tipt over bijzondere verschijnselen aan de hemel en die als geen ander ingewikkelde dingen aanstekelijk en duidelijk kan uitleggen. De NTR strikte hem voor een nieuw programma: waar ...

Kijktip: Govert naar de oorsprong van de mens

Liefhebbers van interessante docu's, deze is voor jullie!

Wetenschapsjournalist Govert Schilling is degene die ons tipt over bijzondere verschijnselen aan de hemel en die als geen ander ingewikkelde dingen aanstekelijk en duidelijk kan uitleggen.

De NTR strikte hem voor een nieuw programma: waar komen we vandaan, hoe zijn we geworden wie we zijn en waar gaan we naar alle waarschijnlijkheid naartoe?

In deze nieuwe zesdelige serie gaat Schilling op zoek naar de oorsprong van de mens. Hij bezoekt bijzondere plekken en fascinerende opgravingen, en kijkt mee over de schouders van gedreven wetenschappers. Ook houdt hij de huidige stand van de mensheid tegen het licht en hoort hij hoe wetenschappers denken over onze toekomst.

Govert gaat op zoek naar antwoorden in eigen land, maar reist ook naar Zuid-Afrika, Georgië, Scandinavië, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Spanje.

De eerste aflevering van 'Govert naar de oorsprong van de mens' is vanavond te zien op NPO 2 om 22.35, terugkijken kan ook. Er is inmiddels al een uitzending van Kunststof aan gewijd, die je kunt terugluisteren.

Foto (c) NTR

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in