Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijktip: comedy Five Live met Linda de Mol

Jaloezie, geroddel en ellebogenwerk: welkom in Hillywood! Vanavond (2 oktober) gaat de nieuwe comedyserie Five Live, met hoofdrollen voor Linda de Mol en Waldemar Torenstra, van start op SBS6. Linda en Waldemar spelen Sara Bannink en Roderik van Zuylen, een gescheiden koppel met twee kinderen dat...

Kijktip: comedy Five Live met Linda de Mol

Jaloezie, geroddel en ellebogenwerk: welkom in Hillywood!

Vanavond (2 oktober) gaat de nieuwe comedyserie Five Live, met hoofdrollen voor Linda de Mol en Waldemar Torenstra, van start op SBS6. Linda en Waldemar spelen Sara Bannink en Roderik van Zuylen, een gescheiden koppel met twee kinderen dat nog altijd samen de wekelijkse talkshow Five Live presenteert.

Vanwege de kinderen delen de twee ook nog steeds een luxe Gooise villa. Daardoor krijgt Bannink wel alle avontuurtjes van haar ex-man mee (een béétje art imitating life, dit?). De scheiding zorgt voor een hoop ruzie, maar voor de camera zijn de twee professionele collega’s.

In de eerste aflevering doemt meteen een probleem op voor het presentatieduo. Zenderbaas Flip is niet tevreden over de kijkcijfers en vindt dat er hoognodig iets moet gebeuren, bijvoorbeeld meer variatie in de presentatie. Ook moeten er volgens hem meer spraakmakende gasten uitgenodigd worden.

Flip stelt Ellen van Boetzelaar voor als gast, die de laatste tijd zeer kritisch is op Five Live (een goed verstaander herkent hier tv-recensent Angela de Jong in). Hoe dan ook, het is een mooie taak voor eindredacteur Liz om de boel eens lekker op te schudden. Sara en Roderik begrijpen dat hun plek niet meer vanzelfsprekend is en slaan de handen ineen.

Five Live is vanavond te zien op SBS6 om 21:30 De aflevering is vanaf maandag ook te zien op Videoland.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in