Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijktip: Arjen Lubach's Avondshow begint vanavond!

Late night nieuwssatire, vier dagen per week. De waan van de dag, op de hak genomen door Arjen Lubach, dat kun je verwachten van De Avondshow van Arjen Lubach die vanavond begint. Denk aan een soort actualiteitenprogramma met een humoristische insteek (hij noemt het zelf 'late night nieuwssatire'...

Kijktip: Arjen Lubach's Avondshow begint vanavond!

Late night nieuwssatire, vier dagen per week.

De waan van de dag, op de hak genomen door Arjen Lubach, dat kun je verwachten van De Avondshow van Arjen Lubach die vanavond begint.

Denk aan een soort actualiteitenprogramma met een humoristische insteek (hij noemt het zelf 'late night nieuwssatire') à la The Daily Show, het instituut op Comedy Central, dat zo'n prettige (en grappige) afsluiting van de dag is.

De Avondshow is het vervolg op Zondag met Lubach, de satirische nieuwsshow waarmee Lubach tot afgelopen voorjaar wekelijks te zien was. Het programma liep dertien seizoenen en won in 2017 de Gouden Televizier-Ring. Het programma zorgde wekelijks voor spraakmakende items, zoals de Netherlands second-video (inmiddels 29+ miljoen views), de Nieuwsuur-rap en filmpjes over de bio-industrie.

De Avondshow met Arjen Lubach is vanaf vandaag van maandag tot en met donderdag te zien op NPO1 om 22:10.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in