Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Jingle Bells paraat voor de Beste Zangers Kerstspecial

Om alvast lekker in de stemming te komen! In een speciale kerstaflevering van Beste Zangers zingen OG3NE, Trijntje Oosterhuis, Jan Dulles, Gerard Joling, Willeke Alberti, Edsilia Rombley en Jeroen van der Boom voor één keer niet elkaars repertoire, maar hun favoriete kerstliedjes. Zo brengt Jan D...

Jingle Bells paraat voor de Beste Zangers Kerstspecial

Om alvast lekker in de stemming te komen!

In een speciale kerstaflevering van Beste Zangers zingen OG3NE, Trijntje Oosterhuis, Jan Dulles, Gerard Joling, Willeke Alberti, Edsilia Rombley en Jeroen van der Boom voor één keer niet elkaars repertoire, maar hun favoriete kerstliedjes.

Zo brengt Jan Dulles een prachtige vertolking van 'Silent night' van The Cats, Jeroen van der Boom zingt 'Let it snow' en Trijntje Oosterhuis wenst iedereen een mooie kerst met 'Have yourself a merry little Christmas'. Kerstkransje erbij, niets meer aan doen.

Kijk zaterdag 21 december naar de Beste Zangers Kerstspecial om 21.30 uur op NPO 1. Het programma wordt herhaald op Eerste Kerstdag, 25 december, om 16.00 uur op NPO 1.

Foto (c) Avro Tros

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in