Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Je kunt vanaf vandaag de nieuwe Elvis-biopic streamen

Een warme zomeravond met The King? Yes please! Zit jij met de hitte liever binnen, dan hoef je je in elk geval één lange avond of middag niet te vervelen. Elvis, de biopic over Elvis Presley, is vanaf vandaag gewoon vanaf de bank te streamen. Vol Elvis-klassiekers, inzichten in zijn jonge jeugd, ...

Je kunt vanaf vandaag de nieuwe Elvis-biopic streamen

Een warme zomeravond met The King? Yes please!

Zit jij met de hitte liever binnen, dan hoef je je in elk geval één lange avond of middag niet te vervelen. Elvis, de biopic over Elvis Presley, is vanaf vandaag gewoon vanaf de bank te streamen.

Vol Elvis-klassiekers, inzichten in zijn jonge jeugd, Priscilla én met een grote rol (mét Nederlands randje!) voor Tom Hanks. Er is aan Elvis veel om van te houden. Letterlijk, want de film duurt twee uur en drie kwartier. Maar neem maar van ons aan: hij is de lange zit waard.

De film komt uit het brein van regisseur Baz Luhrmann (ook van Moulin Rouge, Australia en The Great Gatsby) en de hoofdrol is voor Austin Butler, die nota bene zelf alle nummers heeft ingezongen en ook nog behoorlijk lijkt, zeker richting het einde van de film.

Gratis streamen is er nog even niet bij, de film draait ook nog gewoon in menig bioscoop. Maar ben je nieuwsgierig en heb je er 14,99 euro voor over, dan moet je bij Pathé Thuis zijn. Naar verwachting komt Elvis eind oktober op HBO Max, waar abonnees 'm dan gratis kunnen streamen.

Je huurt 'm hier.

Beeld: Warner Bros.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in