Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Je kunt bij de speciale première van Nr. 10 zijn!

In 30 theaters te zien: de nieuwe Alex Warmerdam. Het kan weer, naar de bioscoop. En met volmaakt gevoel voor timing organiseren Kijk Ons en het Nederlands Film Festival op 30 september een speciale premièreavond rondom de film Nr. 10. Dat is de langverwachte nieuwe speelfilm van Alex van Warmerd...

Je kunt bij de speciale première van Nr. 10 zijn!

In 30 theaters te zien: de nieuwe Alex Warmerdam.

Het kan weer, naar de bioscoop. En met volmaakt gevoel voor timing organiseren Kijk Ons en het Nederlands Film Festival op 30 september een speciale premièreavond rondom de film Nr. 10.

Dat is de langverwachte nieuwe speelfilm van Alex van Warmerdam. De film is geselecteerd als slotfilm van het 41e Nederlands Film Festival en is het sluitstuk van de NFF Festivalpremières die van tot en met 30 september in het hele land worden georganiseerd.

Deze gezamenlijke georganiseerde premièreavond in de filmtheaters vormt het startsein naar een nieuwe reeks Kijk Ons avonden het komende seizoen, waar het publiek kennis kan maken met prikkelend artistiek filmaanbod van eigen bodem.

Over Nr. 10

Er is niets veranderd, de wereld is nog steeds hetzelfde. Ga de straat uit, om de hoek, en alles is zoals het vroeger was. Of gek genoeg heel anders.

Günther, als vierjarig kind gevonden in de Duitse bossen, groeit op in een pleeggezin. Vier decennia later is zijn leven normaal: hij verdient de kost als toneelacteur, brengt tijd door met zijn dochter Lizzy en heeft een verhouding met een getrouwde vrouw. Hij begint zich pas iets af te vragen over zijn afkomst als een vreemde man op een brug slechts één woord in zijn oor fluistert.

Nr. 10 is een thriller met een vleugje zwarte comedy. Een overzicht met de 30 deelnemende filmtheaters waar je 'm als eerste kunt zien, is te vinden op Kijk Ons. In de bioscopen gelden de meest recente coronaregels. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in