Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

James Bond-acteur Roger Moore overleden

Zojuist werd bekend dat voormalig Bond-acteur Roger Moore in Zwitserland is overleden. Hij overleed op 89-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Dat melden zijn kinderen via een brief op zijn officiële Twitter-account (zie onder). Geliefde vader“Het is met pijn in het hart dat we het overlij...

James Bond-acteur Roger Moore overleden

Zojuist werd bekend dat voormalig Bond-acteur Roger Moore in Zwitserland is overleden.

Hij overleed op 89-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Dat melden zijn kinderen via een brief op zijn officiële Twitter-account (zie onder).

Geliefde vader

“Het is met pijn in het hart dat we het overlijden van onze zo geliefde vader moeten melden. Sir Roger Moore is vandaag in Zwitserland overleden na een korte, maar dappere strijd tegen kanker.”

Ivanhoe

Roger Moore was een Engels acteur, die vooral bekend werd door zijn rollen in de series IvanhoeThe Saint en The Persuaders. Verder speelde hij de rol van James Bond in zeven Bondfilms tussen 1973 en 1985. Moore trouwde vier keer, voor het laatst in 2002, met de Zweedse Christina 'Kiki' Tholstrup (1942). Met haar bleef hij getrouwd tot aan zijn dood. Ze woonden in Zwitserland en Monte Carlo.

Roger Moore als The Saint.
Met Tony Curtis in 'The Persuaders'.
Roger Moore in de jaren 50 als Ivanhoe.