Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Intiem kijkje in Michelle Obama's leven

Documentaire vanaf 6 mei te zien op Netflix. Michelle Obama is vanaf 6 mei te zien op Netflix in haar eigen documentaire ‘Becoming’, genoemd naar haar memoires uit 2018. Hierin omschreef ze haar start aan de South Side van Chicago tot alles rondom het leven als First Lady. Volgens de voormalige F...

Intiem kijkje in Michelle Obama's leven

Documentaire vanaf 6 mei te zien op Netflix.

Michelle Obama is vanaf 6 mei te zien op Netflix in haar eigen documentaire ‘Becoming’, genoemd naar haar memoires uit 2018. Hierin omschreef ze haar start aan de South Side van Chicago tot alles rondom het leven als First Lady. Volgens de voormalige First Lady gaat de documentaire verder waar het boek stopte. 

In Becoming worden opnames vertoond van Obama, toen zij na de lancering van haar gelijknamige biografie op tournee ging langs 34 steden wereldwijd om zo contact te maken met haar lezers. "Deze film geeft een inkijkje in mijn leven en de ervaringen die ik heb opgedaan tijdens mijn boektournee," zegt ze.

"Tijdens mijn reizen heb ik zoveel inspirerende mensen ontmoet en merkte ik dat hetgeen dat ons verbindt écht, oprecht en sterk is," zegt Obama. "In grote of kleine gemeenschappen, bij jong en oud, komen we samen als één geheel. Ik weet dat het in deze tijden van crisis moeilijk is om hoop te voelen. Maar ik hoop dat deze documentaire, waarin zoveel mensen hun inspirerende verhalen delen, daar toch aan kan bijdragen."