Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ik Vertrek XL: is gedeelde smart halve smart?

Twee gezelschappen en hun buitenlandse droom.   Wat is er meer smullen dan één stel dat vol dromen in den vreemde opnieuw begint? Twéé stellen, natuurlijk. Enter Ik Vertrek XL. Het is de gezamenlijke droom van de deelnemers om een nieuw leven op te bouwen in het buitenland. Om Nederland achter te...

Ik Vertrek XL: is gedeelde smart halve smart?

Twee gezelschappen en hun buitenlandse droom.  

Wat is er meer smullen dan één stel dat vol dromen in den vreemde opnieuw begint? Twéé stellen, natuurlijk. Enter Ik Vertrek XL.

Het is de gezamenlijke droom van de deelnemers om een nieuw leven op te bouwen in het buitenland. Om Nederland achter te laten en met elkaar een avontuur over de grens aan te gaan.

In Ik Vertrek XL is te zien hoe het twee verschillende gezelschappen vergaat die deze stap durven te zetten en naar Bonaire en Italië vertrekken. Is het makkelijker om samen ergens anders opnieuw te beginnen? Is gedeelde smart halve smart? Komt hun langgekoesterde droom uit?

Zes weken lang zijn de ups and downs, de tegen- en de meevallers en de mooie, maar helaas ook verdrietige momenten te zien in Ik Vertrek XL dat zich afspeelt in Italië en op Bonaire.

Ik Vertrek XL is vanaf zaterdag 27 augustus zes weken lang te zien om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in