Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hillary en Chelsea Clinton maken mooie powervrouwen-docureeks

Zet maar in je watchlist! Een heerlijke docureeks voor wie wel kan genieten van dappere en inspirerende vrouwen. Voormalig first lady Hillary Clinton en dochter Chelsea komen op Apple TV+ met een serie waarin ze zelf aanschuiven bij bekende vrouwen uit alle hoeken van de samenleving die een ding ...

Hillary en Chelsea Clinton maken mooie powervrouwen-docureeks

Zet maar in je watchlist!

Een heerlijke docureeks voor wie wel kan genieten van dappere en inspirerende vrouwen. Voormalig first lady Hillary Clinton en dochter Chelsea komen op Apple TV+ met een serie waarin ze zelf aanschuiven bij bekende vrouwen uit alle hoeken van de samenleving die een ding gemeen hebben: ze zijn gutsy.

De reeks, Gutsy genaamd dus, bestaat uit acht delen en is vanaf vandaag te zien op de streamingdienst van Apple (die je al voor 5 euro per maand afsluit). Het is gebaseerd op het boek The Book of Gutsy Women.

De Clintons gaan in gesprek met hun persoonlijke helden, en daar zitten namen tussen die je misschien niet zou verwachten. Denk Dr. Jane Goodall (verwacht) en Kim Kardashian (onverwacht). Gloria Steinem (verwacht) en Megan Thee Stallion (onverwacht). Het levert een té leuke mix vrouwen op. En je krijgt ook nog eens een leuk inkijkje in de moeder-dochterband van Hillary en Chelsea.

Een regelrechte kijktip, vinden wij. Bekijk hieronder alvast de trailer, dan snap je vast waarom.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in