Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Het Grand Palais 'van Chanel' omgetoverd tot grote schaatsbaan

Chique de friemel op de schaats: dat kun je alleen maar in Parijs. En wel op de plek waar legendarische shows van Chanel zijn gehouden. Het Grand Palais was al een keer winters aangekleed door wijlen Karl Lagerfeld, en ook nu is het genieten van de kou. Winterse magie Wel in stijl natuurlijk. De ...

Het Grand Palais 'van Chanel' omgetoverd tot grote schaatsbaan

Chique de friemel op de schaats: dat kun je alleen maar in Parijs. En wel op de plek waar legendarische shows van Chanel zijn gehouden.

Het Grand Palais was al een keer winters aangekleed door wijlen Karl Lagerfeld, en ook nu is het genieten van de kou.

Winterse magie

Wel in stijl natuurlijk. De schaats onder binden onder de historische koepel is magisch. De indoor schaatsbaan is ook nog eens de grootste ter wereld. Je kunt schaatsen op 2700 vierkante meter ijs. 

Schaatsen

Het is overigens niet de eerste keer dat dit winterse plaatje in Parijs te bewonderen is. Het Grand Palais is voor de vijfde keer veranderd in een ijsbaan. Let wel, hij is nu nog niet open. Pas op 13 december.

Koek-en-zopie

De schaatsbaan is tot en met 8 januari geopend. Overigens vind je er ook een 'koek-en-zopie tent' in de vorm van Café Jules. Je vindt er onder meer hotdogs, pannenkoeken, wafels en chocolademelk. 

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in