Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Het delen van je Netflix-account gaat je vanaf 2023 geld kosten

Het delen van je Netflix-account gaat je vanaf 2023 geld kosten

Tegenvallertje in dure tijden.

Het delen van wachtwoorden wordt, zoals eerder aangekondigd, door Netflix aangepakt. Momenteel wordt dit al in diverse landen getest en vanaf komend kalenderjaar zal dit wereldwijd worden doorgevoerd. Deel jij je wachtwoord en dus je Netflix-account met uitwonende familieleden of vrienden? Dan ga je vanaf 2023 meer betalen voor de streamingdienst.

Paar euro extra

Sinds de zomer is de nieuwe functie getest in diverse landen, waaronder Argentinië. Het gaat om een zogenaamde ‘add a home-functie’.

Tegen een extra maandelijks bedrag kan op deze manier op legale wijze toegang worden verleend aan een extra huis. Zo is het mogelijk om goedkoper dan tegen een volledig zelfstandig lidmaatschap aan te sluiten bij je vrienden of buren. Het zou gaan om een bedrag tussen de twee à drie euro per maand, dus dat is nog te overzien.

Ons bin zûnig

Als gebruiker voer je straks één thuisadres in; tijdens korte reizen is het mogelijk om onbeperkt te blijven streamen. Ben je langer dan twee weken weg van je thuisadres, dan zal er gekeken worden naar je ip-adressen, apparaten en devices die gebruikt worden.

Uit onderzoek bleek dat in Nederland liefst 34 procent (!) van alle abonnees hun account te delen met anderen.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in