Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hello Boys! Welke van deze leuke mannen is je favoriet?

De allerleukste man is natuurlijk je eigen schat. Natuurlijk, ze zijn wel eens onmogelijk. En niets zo irritant als een man die door middel van mansplaining jou gaat vertellen hoe iets zit. Of via manspreading driekwart van de bank of het bed inpikt. Maar mannen kunnen natuurlijk ook gewoon leuk,...

Hello Boys! Welke van deze leuke mannen is je favoriet?

De allerleukste man is natuurlijk je eigen schat.

Natuurlijk, ze zijn wel eens onmogelijk. En niets zo irritant als een man die door middel van mansplaining jou gaat vertellen hoe iets zit. Of via manspreading driekwart van de bank of het bed inpikt. Maar mannen kunnen natuurlijk ook gewoon leuk, lief en geweldig gezelschap zijn. Of simpelweg heel fijn om naar te kijken, niets menselijks is ons vreemd. Ter ere van Mannendag 2019 onze *favorieten (*lijst volstrekt subjectief samengesteld, er mag op Facebook uitbundig over gediscussieerd worden!)

Keanu Reeves

Leeftijdgenoot. Meest Aardse Ster Ooit. Maakt momenteel een ware Keanussance door. Heeft zeer verdrietige dingen achter de rug: kind verloren, grote liefde verloren. Heeft momenteel alweer een paar jaar een relatie met een interessante vrouw en er is niemand die we het geluk meer gunnen.

Idris Elba

TV-hunk, filmster, succes in muziek, intelligent, sexy, cool, zelfspot. En ook nog in het bezit van het soort magnetische mannelijkheid wat hem de enige serieuze kandidaat maakt om Daniel Craig op te volgen als James Bond. Punt.  

Richard Gere

Vintage Quality en hij mediteert ook nog dagelijks om goed in zijn vel te zitten. Kan vast diepzinnige gesprekken voeren, maar heeft het te druk met zijn jongste zoon van zes maanden.  

George Clooney

In het bezit van humor, principes en tegenwoordig een baard. Kan schrijven, acteren en regisseren. En had de ballen om een vrouw te trouwen die véél slimmer is dan hij. Kudos.

Jeroen Spitzenberger

Er zijn natuurlijk talloze leuke Nederlandse acteurs die we graag het hemd van het lijf zouden willen vragen voor Nouveau. Maar Jeroen Spitzenberger is er toch wel eentje in de buitencategorie qua complex, jazzliefhebber en interessant. Bekend om zijn romcoms, maar even overtuigend in producties als Süskind en Een Echte Vermeer.  

Jason Momoa