Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hartverwarmende kijktip: I used to be famous

Vanaf vandaag te streamen! Hou je van typische Britse films met een lach, een traan, een gezonde dosis realisme en een hoge feelgood-factor, dan tippen we I used to be famous, vanaf vandaag te streamen op Netflix. Vince (Ed Skrein) was ooit een lid van de knapste en meest geliefde boyband van Gro...

Hartverwarmende kijktip: I used to be famous

Vanaf vandaag te streamen!

Hou je van typische Britse films met een lach, een traan, een gezonde dosis realisme en een hoge feelgood-factor, dan tippen we I used to be famous, vanaf vandaag te streamen op Netflix.

Vince (Ed Skrein) was ooit een lid van de knapste en meest geliefde boyband van Groot-Brittannië. Zijn gloriejaren zijn echter  verleden tijd, hij is nu eenzaam en redelijk wanhopig. Dromend van een comeback gaat hij weer muziek maken, nu als straatmuzikant te Peckham.

Zo leert hij de jonge autistische drummer Stevie (Leo Long)  kennen. Stevie heeft een bijzondere gave voor ritme en al snel ontstaat er een onverwachte, bijzondere vriendschap tussen de twee. Samen timmeren ze aan de weg naar een creatieve en betere toekomst.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in