Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Happy viewing! Alles over de magie van Bob Ross

Online lezing over deze fascinerende schilder. Speciaal voor iedereen die snakt naar onze kunst, organiseert Museum MORE in mei een reeks live online lezingen met interessante onderwerpen. In het eerstvolgende mini-college neemt Ellen van Slagmaat je mee in de wereld van Bob Ross. En als medesame...

Happy viewing! Alles over de magie van Bob Ross

Online lezing over deze fascinerende schilder.

Speciaal voor iedereen die snakt naar onze kunst, organiseert Museum MORE in mei een reeks live online lezingen met interessante onderwerpen.

In het eerstvolgende mini-college neemt Ellen van Slagmaat je mee in de wereld van Bob Ross. En als medesamensteller van de tentoonstelling vertelt zij ook hoe Museum MORE deze expositie tot stand heeft gebracht.

Als de beroemdste schildercoach ooit groeide Bob Ross (1942-1995) uit tot een echte culticoon. Miljoenen mensen, van Amerika tot Azië, hebben zijn shows gezien en raakten gehypnotiseerd. Hoe verliep de carrière van deze Amerikaanse tv-held?

Waarom schilderde Bob vooral bergen? Hoe staat hij de de Westerse kunsttraditie? En waarom sprak de King of Chill zo zacht? De expositie Bob Ross | Happy Painting is nog te zien in Museum MORE in Gorssel t/m 5 september 2021.

Zo werkt het online kunstcollege

  • Datum: dinsdag 11 mei en woensdag 19 mei om 20:00 uur
  • Tijdsduur: 45 minuten
  • Prijs: € 12,50
  • Op de dag van de lezing krijg je 's ochtends een link toegestuurd, waarmee je de lezing via het programma Zoom kunt bijwonen. Het is alvast handig Zoom te installeren op uw computer, tablet of laptop, als dat er nog niet opstaat.
  • De lezing volgt je live en kun je later niet terugkijken.
  • Je woont 'm bij via je eigen computer, laptop of tablet.
  • Het enige wat je nodig hent, is een goede internetverbinding en geluid nodig.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in