Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Gezinsdrama Narcosis met Thecla Reuten is Nederlandse Oscarinzending

Geen begrafenis, geen afscheid, alleen herinneringen... De Nederlandse Oscar-inzending voor 2023 wordt het gezinsdrama Narcosis. Dat heeft de commissie van SEE NL maandagochtend bekendgemaakt. In Narcosis raakt een hecht gezin ontwricht wanneer de vader (Fedja van Huêt) tijdens een professionele ...

Gezinsdrama Narcosis met Thecla Reuten is Nederlandse Oscarinzending

Geen begrafenis, geen afscheid, alleen herinneringen...

De Nederlandse Oscar-inzending voor 2023 wordt het gezinsdrama Narcosis. Dat heeft de commissie van SEE NL maandagochtend bekendgemaakt.

In Narcosis raakt een hecht gezin ontwricht wanneer de vader (Fedja van Huêt) tijdens een professionele duik niet meer bovenkomt. Geen begrafenis, geen afscheid, alleen een huis vol herinneringen. Terwijl echtgenote Merel (Thekla Reuten) weigert de dood van haar man te erkennen, raken haar jonge kinderen verstrikt in hun zoektocht naar antwoorden.

Het nieuwe drama werd gekozen door twintig professionals, die werkzaam zijn in verschillende takken van de Nederlandse filmindustrie. Ze maakten een keuze uit elf kandidaten.

Narcosis gaat op 24 september in première op het Nederlands Film Festival. Vanaf 20 oktober draait hij door het hele land.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in