Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

George en Amal Clooney trotse ouders van een tweeling

De Amerikaanse acteur en regisseur George Clooney is vandaag vader geworden van een tweeling. Zijn vrouw Amal is vanochtend bevallen van een zoon en een dochter. De twee kinderen hebben de namen Ella en Alexander gekregen en zijn 'gelukkig, gezond en doen het goed', laat een woordvoerder weten. O...

George en Amal Clooney trotse ouders van een tweeling

De Amerikaanse acteur en regisseur George Clooney is vandaag vader geworden van een tweeling. Zijn vrouw Amal is vanochtend bevallen van een zoon en een dochter.

De twee kinderen hebben de namen Ella en Alexander gekregen en zijn 'gelukkig, gezond en doen het goed', laat een woordvoerder weten. Om grappend te vervolgen met: "George is verdoofd en zal de komende dagen herstellen."

'Ik kijk ernaar uit'

George Clooney (55) trouwde in 2014 met de Brits-Libanese mensenrechtenadvocate Amal Alamuddin (39). Baby-geruchten gingen er al, in oktober 2016, toen er een buikje zichtbaar was bij Amal. In februari bevestigden de twee dat Amal inderdaad in verwachting was - van een tweeling. Clooney liet toen weten dat hij uitkeek naar het vaderschap: "Ik weet wat eraan zit te komen en ik heb me voorbereid op hoe ik een luier moet omdoen."

Lees ook: Moeder George Clooney verklapt geslacht tweeling

Toch maar niet op reis

Het was afgelopen week al duidelijk dat het any moment kon gebeuren, toen George verstek liet gaan bij een ceremonie (de 'Aurora Prize for Awakening Humanity') van een humanitaire instelling in Armenië waarvan hij juryvoorzitter is, omdat de tweeling zich kon aankondigen. "Ik was er graag bij geweest", verontschuldigde hij zich, "maar als ik was gekomen en mijn vrouw had de tweeling gekregen terwijl ik daar was, had ik nooit meer naar huis gemogen." Een wijs man.