Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Genieten van het weekend van de Romantische Muziek!

Pure romantiek in Rotterdam. Een origineel uitje. Dansen bij maanlicht, met uitzicht op de Euromast, een wijntje in je hand... het klinkt romantisch, en dat is ook precies de bedoeling. in Het Park bij de Euromast wordt volgend weekend (zaterdag 21 en zondag 22 augustus) het openluchtfestival Het...

Genieten van het weekend van de Romantische Muziek!

Pure romantiek in Rotterdam. Een origineel uitje.

Dansen bij maanlicht, met uitzicht op de Euromast, een wijntje in je hand... het klinkt romantisch, en dat is ook precies de bedoeling. in Het Park bij de Euromast wordt volgend weekend (zaterdag 21 en zondag 22 augustus) het openluchtfestival Het Weekend van de Romantische Muziek gehouden.

Op de zaterdag is er een klassiek en romantisch Maanlichtconcert, op de zondag is er een dagprogramma. En dat je het vast weet: vaste bezoekers van het festival, komen vaak in de prachtigste outfits inclusief hoed. Uitpakken mag dus.

Het Maanlichtconcert met optredens van onder andere contrabassist Dominic Seldis (Koninklijk Concertgebouworkest), sopraan Leatitia Gerards en pianist Thomas Beijer, is uit te breiden met een vijfgangenmenu in picknickvorm. Mocht je daar geen zin in hebben, dan staan er foodtrucks klaar. Vaste plekken heb je niet: je kunt waar je maar wilt een plekje in het park uitzoeken om te genieten van een romantisch avondje.

De volgende dag staan onder andere pianist Hannes Minnaar, Het Doelen Ensemble met Maya Fridman (cello) en Maarten van Veen (piano) en het Amsterdamse gitaartrio Trio Debu op het programma. 

Een bijzonder uitje op een bijzondere plek, én nog lekker buiten ook. Tickets kun je nu boeken.

Doe mee & win! 

Nouveau mag 1 x twee kaarten weggeven voor het Maanlichtconcert op zaterdag 21 augustus 2021 mét een dinerbox, een arrangement ter waarde van 170 euro. Zin in? Vul het formulier in, misschien win jij dan wel deze geweldige prijs! Deze actie is gesloten!Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in