Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

EuropArtFair: kijken en rechtstreeks van de kunstenaar kopen

Wat deze kunstbeurs uniek maakt, is de interactie. De EuropArtFair is een van de grootste Nederlandse kunstbeurzen waar professionele kunstenaars zelf hun kunst exposeren.  © Sandra Koretskaya Je vindt er meer dan 100 kunstenaars uit 22 verschillende landen die hun kunst laten zien aan een publie...

EuropArtFair: kijken en rechtstreeks van de kunstenaar kopen

Wat deze kunstbeurs uniek maakt, is de interactie.

De EuropArtFair is een van de grootste Nederlandse kunstbeurzen waar professionele kunstenaars zelf hun kunst exposeren. 

© Sandra Koretskaya

Je vindt er meer dan 100 kunstenaars uit 22 verschillende landen die hun kunst laten zien aan een publiek van duizenden kunstliefhebbers. Je vindt er objecten in brons, steen, keramiek en glas, schilderijen, tekeningen, grafiek, textiel en fotografie.

© Tatiana An

Wat deze kunstbeurs uniek maakt is de interactie: de kunstenaar kan zijn inspiratie te delen en je meenemen in zijn gedachtewereld. En jij kunt vragen stellen over het kunstwerk en hoe het tot stand is gekomen, zodat het nóg meer voor je gaat leven.

Op 30 september, 1 en 2 oktober 2022 vindt de EuropArtFair plaats in de Gashouder, Westergas in Amsterdam, een prachtig industrieel en monumentaal gebouw.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in