Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Er komt nóg een nieuwe serie over het leven van Sisi

We wisten al dat de schrijver van The Crown bezig is met het script voor een nieuwe serie over de Oostenrijkse keizerin Sisi. Nu blijkt dat er nóg eentje in de maak is.  Want ja, iedereen smult van een mooi kostuumdrama. Dramaserie De Duitse en Oostenrijkse productiemaatschappijen achter de Netfl...

Er komt nóg een nieuwe serie over het leven van Sisi

We wisten al dat de schrijver van The Crown bezig is met het script voor een nieuwe serie over de Oostenrijkse keizerin Sisi. Nu blijkt dat er nóg eentje in de maak is. 

Want ja, iedereen smult van een mooi kostuumdrama.

Dramaserie

De Duitse en Oostenrijkse productiemaatschappijen achter de Netflix-serie Freud werken aan een zesdelig drama, melden verschillende Amerikaanse media. De opnames van de nog titelloze serie beginnen volgend jaar. Het verhaal wordt verteld vanuit mensen die dichtbij Sisi stonden en beslaat haar hele leven.

Kerst

Het leven van Sisi werd eerder al verteld op het witte doek. In de jaren vijftig werd het onder de titel Sissi verfilmd in Oostenrijk, met de jonge Duitse Romy Schneider in de hoofdrol. De trilogie werd een grote hit en wordt nog steeds door tv-stations in verschillende landen uitgezonden, vooral rond kerst.

Beeld: still video

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in