Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Eerste beelden nieuwe seizoen Boer Zoekt Vrouw!

'Ga je nu meteen foto's kijken?!' Aah, wie zal liefde vinden op het platteland in het nieuwe seizoen Boer zoekt Vrouw, dat over anderhalve week van start gaat? De eerste beelden zijn alvast vrijgegeven, waarin Yvon Jaspers (48) de liefdesbrieven bezorgt aan de boeren. Na het eerder voorstelrondje...

Eerste beelden nieuwe seizoen Boer Zoekt Vrouw!

'Ga je nu meteen foto's kijken?!'

Aah, wie zal liefde vinden op het platteland in het nieuwe seizoen Boer zoekt Vrouw, dat over anderhalve week van start gaat?

De eerste beelden zijn alvast vrijgegeven, waarin Yvon Jaspers (48) de liefdesbrieven bezorgt aan de boeren.

Na het eerder voorstelrondje begint het seizoen nu echt op zondag 27 februari (om 20.30 uur op NPO 1). Dan bezoekt de presentatrice de tien boeren die op zoek zijn naar de liefde deze reeks en wordt bekend welke vijf boeren in het tv-programma worden gevolgd. De overige vijf agrariërs krijgen een online show op de website van Boer zoekt Vrouw.

De laatste uitzending is op zondag 15 mei. In de traditionele reünie is te zien hoe de tien boeren bij elkaar komen, hopelijk met een man of vrouw om samen mee verder te gaan. 

Foto (c) Boer Zoekt Vrouw / KRO-NCRV

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in