Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Een tweede Downton Abbey film? Die komt er!

Het script is af, nu is het wachten op… vaccinaties. Het gonsde al een tijdje rond, zowel de serie als de eerste Downton Abbey-film waren zo'n succes, dat er wel een vervolg moest komen. "Het zit zo: als iedereen die een vaccinatie aangeboden krijgt zich laat vaccineren, kunnen we een film maken ...

Een tweede Downton Abbey film? Die komt er!

Het script is af, nu is het wachten op… vaccinaties.

Het gonsde al een tijdje rond, zowel de serie als de eerste Downton Abbey-film waren zo'n succes, dat er wel een vervolg moest komen.

"Het zit zo: als iedereen die een vaccinatie aangeboden krijgt zich laat vaccineren, kunnen we een film maken en gaan we ook een film maken," zei Hugh Bonneville, Lord Grantham in de serie, een paar dagen geleden bij BBC Radio 2. "De planeten draaien, ze beginnen in hun baan te komen. Maar zolang het coronavirus nog rondwaard, is het onmogelijk om zo'n grote productie te organiseren. Maar de intentie is er. We zouden het heerlijk vinden. We are desperate to do it."

Hugh is niet de enige met inside informatie over Downton Abbey: The Movie 2. In september zei Jim Carter  (Butler Carson) al: "Als je belooft het niet verder te vertellen: het script voor de tweede film is af. We hebben het gezien en ijs en covid-19 dienende gaan we in 2021 filmen. Het is heel grappig en alle vaste personages komen erin voor."

Dat laatste is goed nieuws voor fans van de Dowager Countess, die vrezen voor de gezondheid van de oude dame, waar eerder al een hint over werd gegeven. Hoe dan ook: iets om naar uit te kijken.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in