Duet Belle Perez en Karsu maakt diepe indruk

Duet Belle Perez en Karsu maakt diepe indruk

De andere Beste Zangers hielden het niet droog.

Beste Zangers is een pareltje van een programma dat al heel verrassende duetten heeft opgeleverd, denk maar aan Henk Poort en Floor Jansen, met hun fenomenale Phantom of the Opera.

Duet Belle Perez en Karsu maakt diepe indruk

Gisteravond was er weer zo'n kippenvelmoment met Belle Perez en Karsu, die een eigen versie brachten van het Franse lied Je suis Malade van Lara Fabian. Karsu had het deels naar het Turks laten vertalen door een vriendin.

"Ik heb veel met haar gepraat. Over alles wat ik heb meegemaakt in het leven, ik heb heel donkere, zwarte dagen gekend. Zij heeft geluisterd en al mijn gevoelens op papier gezet. En toen heb ik Belle benaderd. Ik dacht als ik iemand mag kiezen: dan wil ik het met Belle doen."

Niet alleen Twitter ontplofte, ook de andere Beste Zangers waren geraakt. "Het was bijna een soort van religieuze ervaring. Het was niet, niet normaal wat daar gebeurde," zei Hendrik Jan Bökkers. Jan Smit was eveneens onder de indruk: "Ik zit hier nu tien seizoenen op de bank en ik denk dat dit het mooiste duet was wat ik ooit heb gezien. Uit de grond van m’n hart."

Openingsfoto en foto Karsu en Belle (c) Belle Perez Instagram

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in