Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dominic Seldis terug in het theater met Music, Maestro!

'Ik verheug me er enorm op,' zegt Dominic. Na het daverende succes van vorig seizoen staat Dominic Seldis weer in het theater met zijn show Music, Maestro! (c) Yvette Kulkens Photography voor Nouveau Als contrabassist, dirigent en presentator laat Nederlands favoriete Engelsman, hier met zijn vro...

Dominic Seldis terug in het theater met Music, Maestro!

'Ik verheug me er enorm op,' zegt Dominic.

Na het daverende succes van vorig seizoen staat Dominic Seldis weer in het theater met zijn show Music, Maestro!

(c) Yvette Kulkens Photography voor Nouveau

Als contrabassist, dirigent en presentator laat Nederlands favoriete Engelsman, hier met zijn vrouw Floor de Wit, geen gelegenheid voorbijgaan om klassieke muziek te promoten onder een zo breed mogelijk publiek. 

Lees ook: De Relatiegeheimen van Dominic Seldis en Floor de Wit, exclusief in Nouveau!

Met 'Music, Maestro!' brengt de energieke Brit samen met zijn orkest, bestaande uit negen top musici, ‘an entertaining and spectacular musical journey’.

Het betreft een Engelstalige show vol humoristische persoonlijke verhalen, verbluffende videobeelden en natuurlijk prachtige muziek. En wie weet mag je wel even dirigent zijn. 

“Music, Maestro! zit vol met persoonlijke verhalen, prachtige muziek, humor en dat allemaal terwijl ik omringd ben door muzikanten van wereldklasse."

"Het decor, licht en projectie maakt het een show zoals u nog nooit heeft gezien. Ik verheug me er enorm op!”, aldus Seldis.

Over Dominic Seldis

Dominic is sinds 2008 1e solocontrabassist van het Koninklijk Concertgebouworkest.

Daarnaast is hij een geliefd kamermusicus en actief als solist (bij het KCO, London Symphony Orchestra,  Philharmonia Orchestra, BBC National Orchestra of Wales en het Concertgebouw Kamerorkest).  Hij doceert, geeft masterclasses en is tv-persoonlijkheid en dirigent.

De speellijst vind je op de Nationale Theaterkassa

Nog even dit

Dominics vrouw Floor was zwanger toen ze hun Relatiegeheimen deelden in Nouveau, ze hebben een zoontje gekregen!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in