Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dít is de opvolger van The Killing en The Bridge

Lekker Scandi Noir huiveren #DonkereDagen Voor de liefhebbers van Nordic misdaadseries als The Killing en The Bridge: er is een nieuwe huiveringwekkende serie in de categorie grijzig, onderkoeld en huiveringwekkend: Kastanjemanden (The Chestnut Man). De serie is bedacht door Søren Sveistrup die o...

Dít is de opvolger van The Killing en The Bridge

Lekker Scandi Noir huiveren #DonkereDagen

Voor de liefhebbers van Nordic misdaadseries als The Killing en The Bridge: er is een nieuwe huiveringwekkende serie in de categorie grijzig, onderkoeld en huiveringwekkend: Kastanjemanden (The Chestnut Man).

De serie is bedacht door Søren Sveistrup die ook The Killing pitchte en draait om een – what else? - lugubere moordenaar. Hij is gespecialiseerd in het doden van jonge moeders die naar zijn oordeel hun kinderen te veel verwaarlozen.

Zij worden door hem verminkt, van een of meerdere ledematen ontdaan en meestal in een bos achtergelaten. Als visitekaartje laat hij elke keer een poppetje gemaakt van kastanjes achter.

De mannetjes bevatten raadselachtig genoeg vingerafdrukken van de 12-jarige ontvoerde dochter van de Minister van Sociale Zaken. Zou ze nog leven? En wie is de Kastanjeman?

Ambitieuze detective Naia Thulin (Danica Curcic) onderzoekt de zaak samen met haar partner Mark Hess (Mikkel Boe Følsgaard) en voor je het weet ben je alweer drie afleveringen verder gebinget.

Je streamt Kastanjemanden op Netflix

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in