Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze powervrouwenserie op HBO Max wil je niet missen

De seventies, feminisme en humor, een gouden combinatie. Dat wij blij worden van de nieuwe streamingdienst HBO Max kon je hier al lezen, en nu komt er ook nog eens een verse nieuwe serie op waarvan ons feministenhart sneller gaat kloppen. Vanaf morgen (17 maart) stream je Minx. In die serie van t...

Deze powervrouwenserie op HBO Max wil je niet missen

De seventies, feminisme en humor, een gouden combinatie.

Dat wij blij worden van de nieuwe streamingdienst HBO Max kon je hier al lezen, en nu komt er ook nog eens een verse nieuwe serie op waarvan ons feministenhart sneller gaat kloppen. Vanaf morgen (17 maart) stream je Minx.

In die serie van tien keer een half uur draait het om Joyce, een jonge feministe die haar boodschap via een tijdschrift wil gaan uitdragen. Een uitgever vinden blijkt in de jaren zeventig nog een hele opgave. Tot ze uitkomt bij Doug, die erotische bladen maakt en bést een erotisch blad voor vrouwen wil maken met daarin óók plek voor een feministische boodschap.

Het ziet er allemaal prachtig uit, het seventies-sfeertje is heerlijk, Doug herken je wellicht nog van de populaire serie New Girl, hoofdrolspeelster Ophelia Lovibond (wat een naam!) is vermoedelijk een minder bekend maar niet minder leuk gezicht.

Elke week komen er twee afleveringen bij. Wij staan te springen!

Beeld: Warner Media

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in