Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze Elvis-film wil je niet missen

Een waar spektakelstuk over The King. De muziek van Elvis Presley, een hoofdrol voor Tom Hanks (mét Nederlands randje!) én een regisseur die dol is op musicals. Wij kunnen nu alvast uitkijken naar Elvis. De film komt uit het brein van Baz Luhrmann, ook de man achter Moulin Rouge, Australia en The...

Deze Elvis-film wil je niet missen

Een waar spektakelstuk over The King.

De muziek van Elvis Presley, een hoofdrol voor Tom Hanks (mét Nederlands randje!) én een regisseur die dol is op musicals. Wij kunnen nu alvast uitkijken naar Elvis.

De film komt uit het brein van Baz Luhrmann, ook de man achter Moulin RougeAustralia en The Great Gatsby. In zijn handen is een epos wel veilig, kortom. En nu richt hij dus zijn pijlen op The King.

De film verkent het leven en de muziek van Elvis, gezien vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager.

Acteur Austin Butler zingt zelf de liedjes in, Tom Hanks speelt zijn Brabantse manager Colonel Tom Parker (eigenlijk Dries van Kuijk) en in de trailer is al volop te zien wat een pláátje Elvis precies wordt.

De film verschijnt naar verwachting eind juni in de Nederlandse bioscopen? Kun je zolang niet wachten, dan staat Moulin Rouge op Disney+ voor de nodige voorpret.

Beeld: Warner Bros.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in