Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De nieuwe Saint is… Regé-Jean Page!

In de voetsporen van Roger Moore, not bad. Na Lupin wordt nu ook een andere vintage held nieuw leven ingeblazen. The Saint, gebaseerd op een reeks boeken die Leslie Charteris tussen 1928 en 1963 schreef, wordt weer verfilmd. The Saint is globetrotter Simon Templar, een soort Robin Hood die corrup...

De nieuwe Saint is… Regé-Jean Page!

In de voetsporen van Roger Moore, not bad.

Na Lupin wordt nu ook een andere vintage held nieuw leven ingeblazen. The Saint, gebaseerd op een reeks boeken die Leslie Charteris tussen 1928 en 1963 schreef, wordt weer verfilmd.

The Saint is globetrotter Simon Templar, een soort Robin Hood die corrupte politici en ongure sujetten aanpakt, waarbij hij als professionele dief niet vies is van een lucratieve diefstal op commissie.

Wie cast je nu eens in de rol van een charmante man van de wereld met duistere kantjes? Louis Hayward, George Sanders, Hugh Sinclair, Simon Dutton en Val Kilmer speelden de rol eerder, maar de beroemdste Saint is ongetwijfeld Roger Moore die Templer zeven jaar op tv bracht in de jaren zestig en aan de royal zijn latere werk als James Bond te danken had. 

Regé-Jean Page (31) treedt in zijn voetsporen en dat is veelbelovend. Page werd bekend (en beroemd) als de buitengewoon aantrekkelijke Duke of Hastings in Bridgerton en heeft net die fijne mix van duivelse charme en humor die Simon Templer kenmerkt. Kwame Kwei-Armah schrijft het script, Paramount hoopt er een nieuwe franchise mee op te kunnen bouwen.  

Foto's (c) Netflix, Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in