Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Danstheater bij je thuis: Scapino Streamt!

Scapino Ballet Rotterdam begint eigen streaming platform. Normaal gesproken zou je een dansliefhebber wellicht hebben getrakteerd op een avondje theater voor Valentijn, maar dat kan nu even niet. Next best thing: een inlogcode voor het nieuwe video-on-demand platform van Scapino Ballet Rotterdam....

Danstheater bij je thuis: Scapino Streamt!

Scapino Ballet Rotterdam begint eigen streaming platform.

Normaal gesproken zou je een dansliefhebber wellicht hebben getrakteerd op een avondje theater voor Valentijn, maar dat kan nu even niet. Next best thing: een inlogcode voor het nieuwe video-on-demand platform van Scapino Ballet Rotterdam.

Op 14 februari gaat Scapino Streamt live. Dans-, muziek- en theater liefhebbers en mensen die het genre willen ontdekken kunnen kiezen uit een divers aanbod aan producties. Scapino gaat registraties streamen van voorstellingen die in het theater zijn opgenomen, backstage reportages en ook videopremières van nieuwe producties op locatie.

De eerste voorstelling die vanaf 14 februari – Valentijnsdag - bekeken kan worden is het dans- en muziekconcert Pas de Deux.

De prijzen variëren van €4,99 voor opgenomen registraties tot €10,- voor live evenementen.

Behalve Pas de Deux komen bekende titels als Pearl, Henry, All hands on deck en Cathedral op het platform. Ook het grootse succes van de afgelopen jaren, TING! met muziek van de NITS ontbreekt niet. Daarnaast zijn er binnenkort speciale opnames voor Scapino streamt van drie dansstukken op locaties in Rotterdam, gemaakt door Alba Castillo, Justin de Jager en DOX. Choreograaf Joost Vrouwenraets is uitgenodigd om met de Scapinodansers een stuk te maken dat wordt gefilmd op een bijzondere locatie in Kerkrade.

Foto's (c) Scapino Ballet Rotterdam, foto's Pas de Deux (c) Hans Gerritsen

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in