Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dankzij een blunder van Netflix Japan is hier de officiële trailer van The Crown

Een vorstelijke fout van Netflix Japan. De streamingdienst zette per ongeluk de trailer van The Crown seizoen 3 veel te vroeg online. De beelden vlogen uiteraard in rap tempo over het internet. Reden voor Netflix om daarom officiële trailer erop te zetten. Drama Het is twee jaar geleden sinds het...

Dankzij een blunder van Netflix Japan is hier de officiële trailer van The Crown

Een vorstelijke fout van Netflix Japan. De streamingdienst zette per ongeluk de trailer van The Crown seizoen 3 veel te vroeg online. De beelden vlogen uiteraard in rap tempo over het internet. Reden voor Netflix om daarom officiële trailer erop te zetten.

Drama

Het is twee jaar geleden sinds het vorige seizoen op de streamingdienst verscheen. Het koninklijke drama gooit het in seizoen 3 over een andere boeg door een sprong in de tijd te maken en gaat verder in 1976. 

Twijfels

De  trailer van seizoen drie begint met de viering van het zilveren jubileum van koningin Elizabeth. Het wordt maar al te snel duidelijk (je hoeft maar naar het gezicht te kijken) dat de Queen erg twijfelt over haar rol als staatshoofd. Vanuit daar zien we de moeilijke omstandigheden waarin het Verenigd Koninkrijk verkeerde in het begin van de jaren zeventig.

Seizoen 3 van The Crown is vanaf 17 november te zien op Netflix. Nog heel even geduld dus.

Bron: Netflix Beeld: still video

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in