Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dankzij deze kerstfilm van Emma Thompson verdwijnt spontaan de winterdip

Na Love Actuelly en Bridget Jones is er weer een knaller van een kerstfilm binnenkort te zien in de bioscoop. Eentje die bedacht is door actrice Emma Thompson: Last Christmas.   Je snapt dat de ingrediënten dan (ab)fab zijn: een sterrencast, een hoop romantiek, een dosis humor én muziek om bij te...

Dankzij deze kerstfilm van Emma Thompson verdwijnt spontaan de winterdip

Na Love Actuelly en Bridget Jones is er weer een knaller van een kerstfilm binnenkort te zien in de bioscoop. Eentje die bedacht is door actrice Emma Thompson: Last Christmas.  

Je snapt dat de ingrediënten dan (ab)fab zijn: een sterrencast, een hoop romantiek, een dosis humor én muziek om bij te zwijmelen. 

Romcom

Die muziek is zeker kerstig: verschillende hits van George Michael zijn gebruikt. Niet zo gek dat de film daarom Last Christmas heet. Ook een nummer dat nog nooit eerder door de zanger is uitgebracht zal te horen zijn. 

Last Christmas

Last Christmas gaat over 'flierefluiter' Kate (gespeeld door Emilia Clarke) die een baan heeft waar ze helemaal kierewiet van wordt: elf in een winkel die het hele jaar open is. Op het moment in haar leven dat ze het allemaal niet meer ziet zitten komt ze Tom tegen. Een mooie man die overal ineens opduikt. Maar tijdens de mooiste periode van het jaar, Kerstmis, lijkt het maar niet te lukken tussen die twee...

Last Christmas is vanaf 7 november te zien in de bioscoop.

Beeld: still video