Claes Iversen eerste kandidaat Wie Is De Mol 2020

Door Ella Vermeulen
Claes Iversen eerste kandidaat Wie Is De Mol 2020

Het Mol-seizoen is officieel geopend. 

Je kent hem als de Deens-Nederlandse ontwerper die modeprijzen wint en vaak iets fraais voor koning Máxima levert. Maar begin volgend jaar zullen we een heel andere kant van Claes Iversen te zien krijgen: hij is de eerste kandidaat die bekend is gemaakt voor het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol (WIDM).

Afgaand op de aanwijzingen die de redactie van Linda kreeg lijkt het spel in China te hebben plaatsgevonden, maar het blijft WIDM, waar ze je graag voortdurend op het verkeerde been zetten.

Claes Iversen eerste kandidaat Wie Is De Mol 2020

Claes studeerde af aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag, liep stage bij Viktor & Rolf om in 2008 een master aan het Fashion Institute Arnhem te behalen. In 2013 ontwierp hij de herinneringspenning ter ere van de inhuldiging van koning Willem-Alexander. Daarnaast ontwierp de modeontwerper ook de jurk van Ilse DeLange voor het Eurovisiesongfestival in Denemarken, waar hij geboren is.

De andere kandidaten worden ook deze week bekend gemaakt, vorig seizoen werd talkshowpresentator Merel Westrik ontmaskerd als mol. Het 20ste seizoen van WIDM begint op 11 januari 2020 op NPO 1

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in