Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Christmaholics, het kerstfilmseizoen gaat weer van start!

RTL8 opent vandaag het kerstfilmseizoen.

Kerst

Het aftellen naar kerst is officieel begonnen.

Mierzoet, heerlijk kitsch, feelgood vibes en gegarandeerd een happy end. Laat die korrelige arthouse film uit Oost-Oezbekistan maar even zitten, want RTL8 opent vandaag het kerstfilmseizoen. En gezien het nieuws is zo'n verrukkelijk kerstflufje een heerlijke manier om even een paar uur in weg te vluchten. Elke dag vind je op de zender minimaal twee kerstfilms om lekker naar te kijken, vanonder een dekentje #GuiltyPleasure

Ook Netflix laat zich niet onbetuigd en heeft een speciale categorie gevuld met films vol kerstbomen, kerstliefdes, kerstballen, kerstkransen, kerstmannen. Een van de leukste is Falling For Christmas met Lindsay Lohan.

De pas verloofde, strontverwende hotelerfgename Sierra (Lindsay) krijgt een skiongeluk en raakt haar geheugen kwijt. Een hardwerkende skihuteigenaar ontfermt zich over haar, zodat Sierra de dagen voor kerst doorbrengt hij hem (Chord Overstreet) en zijn dochter. Zou er iets moois opbloeien tussen de twee?

Ook Christmas With You staat al live, woensdag 24 november komt Christmas on Mistletoe Farm live. In deze Britse kerstfilm erft een weduwnaar tijdens kerst een boerderij. Hij  kan maar moeilijk wennen aan het dorpse leven. Zijn kinderen denken daar anders over en bedenken een plan waardoor ze voor altijd kunnen blijven. 

Later in november en december vind je hier meer nieuwe kerstfilms, waaronder een nieuwe animatiefilm film van Scrooge: A Christmas Carol.

En er is ook wat voor de kersthaters 😉

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in