• Cultuur

Catfights en kaviaar: er komt een 'Dynasty' remake en dít is de eerste trailer

Catfights en kaviaar: er komt een 'Dynasty' remake en dít is de eerste trailer

's Avonds met een glas wijn op de bank ploffen en schaamteloos genieten van kattende vrouwen en een luxe wereld die alleen de rijksten ter aard bekend is. Zeg eerlijk: dat zijn toch de heerlijkste avonden? In de jaren tachtig deden we dat massaal met de serie Dynasty en voor de fans is er héél goed nieuws. Er is een reboot in aantocht én er is een spiksplinternieuwe trailer verschenen.

Lees ookHeerlijk: filmversie van Downton Abbey in de maak!

Vechtende vrouwenHet wordt zonder twijfel je nieuwe guilty pleasure, want ook de nieuwe serie zit vol geld, macht, intriges en catfights. In de remake draait het nog steeds om de schatrijke familie Carrington. Fallon, dochter van Blake Carrington, ligt in de clinch met de manipulatieve Cristal, de latina die haar aanstaande schoonmoeder wordt. Wanneer ze ook nog eens Fallons CEO-positie binnen het bedrijf dreigt af te pakken, is het oorlog.

Succes gegarandeerdDat de serie opnieuw een succes gaat worden, lijkt haast een zekerheid. Deze wordt namelijk gemaakt door de mensen achter de gigantische tv-hits The O.C. (2003) en Gossip Girl (2007). Ook zijn de bedenkers van de originele Dynasty-serie, Richard en Esther Shapiro, betrokken bij het project. Als dit geen fantastische knaller wordt…

Jaren ’80-sterrenDynasty, over de rijke oliemagnatenfamilie, werd gemaakt tussen 1981 tot 1989. De soap maakte megasterren van hoofdrolspelers Joan Collins en Linda Evans. De serie verschijnt komende herfst op de Amerikaanse televisie. Wanneer Dynasty in Nederland te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Beeld: still uit video.