Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Castle Christmas Fair op Buitenplaats Beeckesteyn

Voor het geval je nog inspiratie voor kerst zoekt! Historische locatie Buitenplaats Beeckestijn in Velsen is vanaf morgen tot en met 1 december 2019 weer het toneel van een geweldige kerstmarkt, voor wie in de stemming wil komen voor de feestdagen. Je treft er een complete kerstbazaar met een exc...

Castle Christmas Fair op Buitenplaats Beeckesteyn

Voor het geval je nog inspiratie voor kerst zoekt!

Historische locatie Buitenplaats Beeckestijn in Velsen is vanaf morgen tot en met 1 december 2019 weer het toneel van een geweldige kerstmarkt, voor wie in de stemming wil komen voor de feestdagen. Je treft er een complete kerstbazaar met een exclusief programma en een breed scala aan kerstproducten.

Naast kerstinspiratie vind je er de laatste trends op het gebied van wintermode, optredens en culinaire verwennerijen. Gedurende het gehele evenement (het speelt zich indoor én outdoor af) zijn er liveoptredens op diverse plaatsen op het terrein.

Rond het landhuis Beeckestijn liggen de geometrische aangelegde tuinen, die in oorsprong nog dateren uit de zeventiende eeuw.

Aansluitend is in de achttiende eeuw een romantische landschapstuin aangelegd. Het is er ook erg mooi in de herfst.

Foto's (c) iStock, VVV IJmuiden

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in