Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Bijzondere beelden The Crown seizoen 4 gelekt

We hebben net pas de trailer van het derde seizoen van The Crown gezien, maar nu zijn er al beelden (foto's) van seizoen 4 op social media verschenen. Op die foto's zien we de acteurs die prinses Diana en prins Charles spelen. In Spanje Het is de eerste keer dat we Josh O’Connor en Emma Corrin in...

Bijzondere beelden The Crown seizoen 4 gelekt

We hebben net pas de trailer van het derde seizoen van The Crown gezien, maar nu zijn er al beelden (foto's) van seizoen 4 op social media verschenen.

Op die foto's zien we de acteurs die prinses Diana en prins Charles spelen.

In Spanje

Het is de eerste keer dat we Josh O’Connor en Emma Corrin in hun rol zien. De twee werden gespot in de Spaanse plaats Almeria, waar ze het bezoek aan Australië (1983) van Charles en Diana nabootsen.

The Crown 3

Prins Charles en Diana (22 jaar indertijd) bezochten Australië samen met de negen maanden oude prins William. Het was voor Diana haar allereerste overzeese trip. Op seizoen 4 moeten we dus nog een poos wachten, maar het derde seizoen van The Crown is vanaf 17 november te zien op Netflix.

Bron: Daily Mail Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in