Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Beyoncé deelt eerste foto tweeling en onthult namen

Beyoncé heeft eindelijk haar tweeling aan de wereld laten zien met een prachtige foto van zichzelf met haar pasgeboren kinderen. Ook bevestigt ze de namen van de twee.   "Sir Carter and Rumi 1 maand vandaag”, schrijft de zangeres bij de foto op Instagram, die ongetwijfeld dé hit van de dag gaat z...

Beyoncé deelt eerste foto tweeling en onthult namen

Beyoncé heeft eindelijk haar tweeling aan de wereld laten zien met een prachtige foto van zichzelf met haar pasgeboren kinderen. Ook bevestigt ze de namen van de twee.

"Sir Carter and Rumi 1 maand vandaag”, schrijft de zangeres bij de foto op Instagram, die ongetwijfeld dé hit van de dag gaat zijn.

Nu al duizenden reacties

Beyoncé poseert in een weelderige tuin voor een boog met bloemen en draagt een sluier. Fans reageren enthousiast op het eerste beeld van de twee baby’s. Binnen twee uur hebben meer dan 2,6 miljoen volgers op het befaamde Instagram-hartje geklikt. De felicitaties stromen met duizenden per uur binnen.

 

Sir Carter and Rumi 1 month today. ??❤️??????????

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Record op Instagram

De foto waarmee Beyoncé aankondigde dat ze zwanger was van een tweeling, brak in februari dit jaar het record op Instagram. Het kiekje leverde haar tot de dag van vandaag 11.000.000 likes op. Beyoncé en haar man Jay Z hebben al een dochter, de vijf jaar oude Blue Ivy (zie onderste foto).

 

???

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Bron: de Telegraaf

Bron beeld: Hollandse Hoogte