Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Beschuit met roze muisjes: Nick Schilder is weer vader geworden

Op deze heerlijk zonnige lentedag geweldig nieuws voor Nick Schilder en zijn vrouw Kirsten. De twee zijn voor de derde keer ouders geworden. Lees ook: Zanger en Chanel-model Pharrell vader geworden van drieling Prachtige plaatjesOp Instagram deelt de Volendamse zanger zojuist drie prachtige foto'...

Beschuit met roze muisjes: Nick Schilder is weer vader geworden

Op deze heerlijk zonnige lentedag geweldig nieuws voor Nick Schilder en zijn vrouw Kirsten. De twee zijn voor de derde keer ouders geworden.

Lees ook: Zanger en Chanel-model Pharrell vader geworden van drieling

Prachtige plaatjes

Op Instagram deelt de Volendamse zanger zojuist drie prachtige foto's met het héle gezin, inclusief de nieuwste aanwinst: dochtertje Jackie. Ook plaatste hij een schattige foto van hoe broer Julian en zus Nikki hun kleine zusje bewonderen in de wieg en één van zichzelf, grote liefde Kirsten en baby Jackie samen in een lieflijk roze kamertje.

Gezinsgeluk

Nick en Kirsten maakten in september bekend opnieuw een dochter te verwachten. Hun andere kinderen zagen in 2011 (dochter Nikki) en 2012 (zoon Julian) het levenslicht.

Huwelijk

Afgelopen juni stapten Nick en Kirsten na een relatie van ruim tien jaar éindelijk in het huwelijksbootje. Ze vierden het feest op het heerlijke Spaanse eiland Ibiza.