Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Beleef opera Turandot live vanuit Londen in een bioscoop bij jou in de buurt

Turandor, de laatste opera van Puccini is een prachtige vertoning vol dans en drama in een klassieke uitvoering van Andrei Serban.

Turandot

Met deze filmregistratie beleef je de opera Turandot alsof je zelf bij The Royal Opera House in Londen bent. De laatste opera van Puccini is een prachtige vertoning vol dans en drama in een klassieke uitvoering van Andrei Serban.

Prinses Turandot

Aan het hof van prinses Turandot worden aanbidders die haar raadsels niet weten op te lossen, op brute wijze omgebracht. Maar als een mysterieuze prins een raadsel correct beantwoordt, heeft hij opeens alle macht in handen – en een glorieus geheim. Als het om leven of dood gaat, kan liefde dan alles overwinnen?

Nessun dorma

De partituur van Puccini zit vol muzikale juweeltjes (zoals de beroemde aria ‘Nessun dorma’), terwijl de productie van Andrei Serban gebruikmaakt van Chinese theatrale tradities om een kleur- en fantasierijk tableau van het oude Peking op te roepen. Antonio Pappano is de dirigent, Anna Pirozzi zingt de titelrol en Yonghoon Lee zingt Calaf.

Zó kun je 'm zien

De live-uitzending van Turandot is op woensdag 22 maart 2023 om 20:15. Hier vind je de bioscopen die meedoen (even doorscrollen…), tickets via de bioscoop waar je de voorstelling wilt zien. Die duurt  3 uur en 20 minuten (inclusief twee pauzes) en wordt gezongen in het Italiaans met Nederlandse ondertiteling.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Cultuur
  • Royal Opera House