Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

B&B Vol Liefde: de aftrap voor het nieuwe seizoen!

Ben je geïnteresseerd in een van de kandidaten die zich voorstellen in B&B Vol Liefde: de aftrap, dan kun je vanaf vanavond een brief schrijven.

Cute metal Bed and Breakfast sign on building facade

Donderdag kunnen we alvast weer warmlopen voor het vierde seizoen van B&B vol liefde.

In De aftrap leren we de bed and breakfast-eigenaren kennen die in de zomer van 2024 zullen worden gevolgd tijdens hun liefdesavontuur. Vanaf donderdag 14 december kan iedereen die geïnteresseerd is in één van de kandidaten een liefdesbrief schrijven.

Liefdesavontuur

In deze special stellen de nieuwe Nederlandse B&B-eigenaren die in het buitenland wonen zich voor aan de kijkers. Ze staan te trappelen om hun harten open te stellen voor een leuke partner uit Nederland met wie zij hun leven verder willen delen. De mogelijke deelnemers vertellen naar wat voor partner ze op zoek zijn om samen aan dit liefdesavontuur te beginnen.

Winter vol liefde

Wie niet kan wachten tot de zomermaanden, kan vanaf maandag 18 december genieten van Winter vol liefde. Dit is de eerste winterse editie van het datingprogramma. Deze keer gaan Benjamin (Zwitserland), Edith (Oostenrijk), Guido (Zweden), Marco (Noorwegen) en Saul (Zwitserland) op zoek naar een nieuwe liefde.

De special B&B vol liefde: de aftrap is donderdag 14 december om 20.30 uur te zien op RTL 4. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Cultuur
  • Getty Images