Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

A Seat At The Table keert terug in het theater

Bekroond, bejubeld en nog altijd actueel. Confronterende verhalen, beeldende details, prachtig geacteerd – het is geen wonder dat de voorstelling A Seat At The Table terugkeert in het theater. (c) Bas de Brouwer Het stuk begon uitverkocht op Oerol in 2017, waarna het als zaalproductie het land in...

A Seat At The Table keert terug in het theater

Bekroond, bejubeld en nog altijd actueel.

Confronterende verhalen, beeldende details, prachtig geacteerd – het is geen wonder dat de voorstelling A Seat At The Table terugkeert in het theater.

(c) Bas de Brouwer

Het stuk begon uitverkocht op Oerol in 2017, waarna het als zaalproductie het land introk en de ene na de andere prijs won. Van 2 februari t/m 23 april 2022 is de nog altijd pijnlijk actuele voorstelling terug in de theaters met een nieuwe cast.

(c) Bas de Brouwer

A Seat at the Table is een ontroerend, confronterend en humoristisch portret over racisme in ons land. Theatermakers Saman Amini en Nima Mohaghegh maakten A Seat at the Table samen met acteurs en mede-makers Werner Kolf, Yannick Jozefzoon, Ward Kerremans en Arie de Mol.

Zo reageerden toeschouwers in 2019 op het stuk

Zij verwerkten hun pijnlijke ervaringen die te maken hebben met racisme in de voorstelling. Ervaringen soms zo absurd, dat het lachwekkend wordt. In 2022 wordt Saman Amini op het toneel vergezeld door een nieuwe cast, bestaande uit actrice Quiah Shilue en acteurs Alwin Pulinckx en Anton de Bies.

Kijk voor de speellijst op Black Sheep Can Fly

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in