Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

5 kerstspecials om je de komende dagen mee te vermaken

De feestdagen kun je niet beter beginnen dan met Dr. Love - hou je de tissuedoos bij de hand?

Robert ten Brink All You Need Is Love

Het kan een welkome afleiding zijn van de familiebezoeken en het gourmetten: even lekker buizen. Veronica Superguide zette alle kerstspecials op een rij, we selecteerden de meest spraakmakende. Te beginnen met de ultieme tranentrekker!

All You Need is Love Kerstspecial

Miljoenen Nederlanders genieten jaarlijks van ‘Dr. Love’ Robert ten Brink tijdens de All You Need is Love Kerstspecial. Dus natuurlijk kun je opnieuw op Kerstavond met Robert op reis, want jáwel, na een paar speciale Corona-specials gaat het team weer de wereld rond om mensen te herenigen.

Zaterdag 24 december om 20.00 uur op RTL 4.

Kerst met de Familie Meiland

Bij de Meilandjes lijkt het altijd Kerstmis dus geen wonder dat er opnieuw een kerstspecial komt. Maar zet je zonnebril wel op tijdens Kerstavond, want de hysterische SBS-familie zoekt de warmte op. Ze maken een cruise op de Middellandse zee!

Zaterdag 24 december om 20.30 uur op SBS6.

De Alleskunner VIPS Kerstspecial

Ook met Kerstmis heb je een Alleskunner nodig. De ultieme Alleskunner ontdekken we op Eerste Kerstdag, dan strijden Patricia Paay, Barry Paf, Eva Simons, Tim Coronel, Jamie Trenité en Tommie Christiaan tegen elkaar.

Zondag 25 december om 20.30 uur op SBS6.

Love Actually: 20 jaar later

Twintig jaar geleden zat hij al vastgeroest in de dvd-speler en ook nu is Love Actually nog de kerstfilm der kerstfilms. In Love Actually: 20 jaar later worden de vele beroemde acteurs uit de film geïnterviewd over het fenomeen. Verplichte kost voor fans van de film, dus iedereen.

Zondag 25 december om 22.40 uur op SBS6.

Kerst met de Familie Gillis

Zelfs vermeende vrouwenmeppers vieren kerstmis. Zo komen we aan bij Kerst met de Familie Gillis. De laatste kerst in de villa in Neerpelt wordt gevierd en Peter doet dat in stijl. Verwacht metershoge nepbomen, verlichting, een sneeuwmachine, arrenslee en een ijsbaan in de voortuin. Verder maken ze een kerstmuziekclip op de kerstmarkt in Essen. Een ideetje van Peter uiteraard.

Maandag 26 december om 20.30 uur op SBS6.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Cultuur
  • All You Need Is Love