Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

CULTUUR: MAAND VAN HET SPANNENDE BOEK

Zinderende Thrillers Juni is traditioneel de Maand van het Spannende Boek. Perfect dus om de nieuwe misdaadromans en thrillers aan u te presenteren, het aanbod is overweldigend. Een selectie ijzingwekkende titels die u en de mannen om u heen, tot ver na middernacht in een ijzeren greep houden. L...

CULTUUR: MAAND VAN HET SPANNENDE BOEK

Zinderende Thrillers

Juni is traditioneel de Maand van het Spannende Boek. Perfect dus om de nieuwe 
misdaadromans en thrillers aan u te presenteren, het aanbod is overweldigend. Een selectie ijzingwekkende titels die u en de mannen om u heen, tot ver na middernacht in een ijzeren greep houden. Lees en huiver!

Te koop via bol.com

3 x Riskante relaties:

* Dame Blanche - Elvin Post

Thriller | Jane Raimy heeft een succesvol heeft een succesvol kookprogramma op tv, waar ze miljoenen aan heeft verdiend. Helaas is haar privéleven minder rooskleurig: haar relatie is pas gestrand. Dan verschijnt er iemand die hartstochtelijk verliefd wordt op Jane: ene Jerry Lauper, een psychopathische ex-gevangene…  

Perfecte Dagen - Raphael Montes

Psychologische thriller | Geneeskundestudent Theo leidt een teruggetrokken leven met zijn bedlegerige moeder. Totdat hij de vrijgevochten Clarice ontmoet. Theo raakt geobsedeerd door Clarice, maar zij negeert hem. Dat inspireert Theo tot een extreem plan…  

* Uitgeteld - Marja West

Psychologische thriller | In een Aerdenhoutse villa lijkt Esther het perfecte leven te leiden. Dat verandert als Annelize, de ex van haar man, naast haar komt wonen. De vlam tussen de oud-geliefden blijkt nog niet helemaal gedoofd en Esther raakt in paniek. Een spannend verhaal met een vleugje Roald Dahl.  

3 x Thrillers met een verleden:

Wesp - Ian Garbutt

Literaire thriller | Pracht en praal aan de buitenkant, maar een onderlaag vol duistere praktijken en uitbuiting. Dat is het achttiende-eeuwse Engeland van de jonge gouvernante Bethany. Als zij een fout maakt, wordt ze ontvoerd naar een tehuis waar ‘Engelse geisha’s’ worden opgeleid. Dan verdwijnt er een lotgenote op mysterieuze wijze. Bethany gaat op onderzoek uit.

*Pompeii - Robert Harris

Historische thriller | Het Romeinse Rijk aan de vooravond van de vernietiging. Langs de kust van Napels vertoeven de rijken in hun pompeuze villa’s. Maar om hen heen voltrekt zich de ene ramp na de andere: rivieren drogen op, mensen verdwijnen en Aqua Augusta, het grootste aquaduct ter wereld, stroomt niet meer. Wanneer dringt dit tot de inwoners door? 

In huis met een seriemoordenaar - Jan Terlouw & Sanne Terlouw

Waargebeurde thriller | Vader en dochter Terlouw schreven samen eerder De verdwenen menora, In huis met een seriemoordenaar is gebaseerd op hun eigen bloedstollende ervaringen met Hans van Z. Hij kwam jarenlang bij het gezin Terlouw over de vloer als geliefde van hun onderhuurster. Toen bleek tijdens een geruchgtmakend proces dat hij een seriemoordenaar was... 

4 x Speciaal voor mannen:

Intrige in Parijs - Robert Goddard

Spionagethriller | Net na de Eerste Wereldoorlog is in Parijs een bijeenkomst met hooggeplaatste politici en diplomaten. Een van de Britse afgevaardigden, Sir Henry Maxted, komt op verdachte wijze om het leven; hij valt van het dak van de woning van zijn maîtresse... Bij uitstek een incident voor de doofpot. Maar daar denkt Sir Maxteds zoon heel anders over; hij wil de waarheid blootleggen.

Een beknopte geschiedenis van zeven moorden - Marlon James

Misdaadroman | Jamaica kent een turbulente historie, die we leren kennen aan de hand van zeven moorden. In die geschiedenis spelen huurmoordenaars, gangsters en hun liefjes, maar ook journalisten en de CIA de hoofdrollen. Deze criminele cocktail van moord en corruptie leidt in 1976 tot een moordaanslag op Jamaica’s held, Bob Marley. 

Operatie Menora - Jan van der Putten

Politieke thriller | In juli 1994 wordt het joodse centrum in Buenos Aires opgeblazen. Het onderzoek naar deze bloedige aanslag verzandt volkomen, totdat de Nederlandse journalist Jonathan Hunter er zijn tanden in zet. Hij ontdekt dat de inzet van de aanslag de menora was, de zevenarmige kandelaar uit de tempel in Jeruzalem. Gebaseerd op bekende en onbekende historische feiten.

De Baas - Monique Huijdink

Psychologische thriller | Terwijl wielerfans voor de televisie hun helden Lance Armstrong en Jan Ullrich aanmoedigen, ontwikkelt zich achter de schermen van de Tour de France een schimmig complot. In de zomer van 2003, tijdens de spannendste Tour in lange tijd, zijn het niet de renners, maar chantage, sabotage en bedrog die de uitslag bepalen. Feit en fictie lopen vervaarlijk door elkaar heen…

3 x Partners in crime:

Denken aan vrijdag - Nicci French

Misdaadthriller | Het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French voert opnieuw psychotherapeute Frieda Klein ten tonele, die ditmaal wordt geconfronteerd met een raadselachtige moord. Uit de Theems is het lijk van een man gehesen. Hij is onherkenbaar, maar draagt wel een ziekenhuisbandje met de naam Frieda Klein… Heeft Frieda iets op haar geweten?

Zwarte Dageraad - Cilla en Rolf Börjlind

Misdaadthriller | Deel drie in de verslavende serie met de Zweedse rechercheur Olivia Rönning in de hoofdrol. Olivia krijgt te maken met een aantal gruwelijke kindermoorden. Aanvankelijk wordt er een racistische groepering verdacht, maar dan komt de Forensische Dienst met een wel heel verrassend onderzoeksresultaat… 

Ultimatum - Daan Heerma van Voss en Thomas Heerma van Voss

Psychologische thriller | De vrouw van oud-psychiater Aron Mulder werd vermoord, dader onbekend. Doordat er nog altijd een zweem van verdenking om hem hangt, is Aron vervreemd van zijn omgeving én van zijn zoon. Maar als de vriendin van zijn zoon op dezelfde manier als zijn vrouw om het leven komt, komt Aron in actie. Zijn de twee moorden inderdaad verwant aan elkaar?