Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

CHECKYETI.COM, ONLINE BOEKEN WINTERSPORTACTIVITEITEN

CheckYeti.com CheckYeti.com introduceert een gratis online die de reservering van de wintersportactiviteiten aanzienlijk zou moeten vergemakkelijken. Met meer dan 1.300 aanbiedingen van 150 skigebieden in de gehele Alpen, behoort de Oostenrijkse starter CheckYeti tot een van 's werelds meest uitg...

CHECKYETI.COM, ONLINE BOEKEN WINTERSPORTACTIVITEITEN

CheckYeti.com

checkyeti

CheckYeti.com introduceert een gratis online die de reservering van de wintersportactiviteiten aanzienlijk zou moeten vergemakkelijken.

Met meer dan 1.300 aanbiedingen van 150 skigebieden in de gehele Alpen, behoort de Oostenrijkse starter CheckYeti tot een van 's werelds meest uitgebreide aanbieders van activiteiten op het gebied van wintersport. Wintervakantiegangers en bergsportliefhebbers kunnen via CheckYeti.com hun skileraar, skigids of de skilessen voor de kinderen, snel en makkelijk via het internet boeken.

Gebruikers van CheckYeti profiteren bij het plannen van hun reis van de goede vergelijkbaarheid van aanbiedingen en van het gemak van de reservering. "We bieden klanten een snelle toegang tot de wintersportactiviteiten in de verschillende skigebieden. CheckYeti helpt zo bij de zoektocht naar de individuele ski- of langlaufleraars alsook naar de meest aantrekkelijke skicursus voor kinderen of naar de berggidsen met de meeste plaatselijke kennis", verklaart Stefan Pinggera.

Met de lancering van de nieuwe portal, gaat de Weense starter het gevecht aan met de omslachtige reservering van skileraars en skigidsen via de telefoon of ter plaatse. Van skiën tot sneeuwschoenwandelen, alle wintersporten kunnen op CheckYeti, op basis van de individuele behoeften, gezocht, vergeleken en meteen geboekt worden. Bij het selecteren van de skileraars en de gidsen zijn ook de beoordelingen en commentaren van de andere gebruikers op CheckYeti.com heel nuttig.

"Reeds in de testfase van vorig jaar bevatte CheckYeti.com meer dan 100.000 pagina's. Veel goedkeuring komt ook van de leraars en de skischolen. Vooral de aantrekkelijke mogelijkheid voor eigen marketing op het internet, wordt gewaardeerd "zegt Pinggera. Hoe groot de belangstelling voor praktische tips over wintersport is, bewijst ook de meertalige Facebook-pagina van CheckYeti met ondertussen meer dan 11.000 fans. Hier worden regelmatig exclusieve promoties en wedstrijden voorgesteld. Het aanbod van CheckYeti wordt vervolledigd met een nieuwsbrief, die in de winter over aanbiedingen informeert en het laatste nieuws uit de skigebieden brengt.

De Oostenrijkse starter CheckYeti, met hoofdkantoor in Wenen en met een locatie in Zwitserland, werd in 2014 opgericht door de Salzburgers Stefan Pinggera en Georg Reich. CheckYeti is een onafhankelijk bedrijf en 's werelds meest uitgebreide reserveringsplatform voor wintersportactiviteiten. Meer dan 1.300 aanbiedingen van skischolen, skileraars en berggidsen uit 150 skigebieden in de Alpen kunnen worden gezocht, vergeleken en direct online geboekt.

Website:

www.checkyeti.com