• Lifestyle

CastleFest: je inner prinses is van harte welkom!

Door Ella Vermeulen
CastleFest: je inner prinses is van harte welkom!

Waan jezelf in een andere wereld en vergeet je tiara niet.

Jonkvrouwen. Ridders. Hier en daar een faun, een ork en een koning. Eenhoorns, druïden en heksen assorti. Buitengewoon stoere mannen. En wezens die niet thuis te brengen zijn, maar waar je toch je ogen niet vanaf kunt houden. Vanaf vandaag tot en met zondag 4 augustus 2019 zijn de tuinen van Kasteel Keukenhof in Lisse omgetoverd tot een middeleeuwse stad, compleet met ambachten, een markt, lekker eten en muziek.

CastleFest: je inner prinses is van harte welkom!

Je mag uiteraard in je eigen kleding naar binnen, maar het grootste deel van de bezoekers komt in kostuum en eerlijk is eerlijk: een beetje opgaan in de sfeer is wel een van de leukste dingen aan dit festival. Dus als je nog ergens een hoed, een lange jurk, een hoofdtooi of een kroontje hebt liggen, is dit het moment om die weer eens te gebruiken.

CastleFest: je inner prinses is van harte welkom!

CastleFest staat bekend om de vriendelijke sfeer en de indrukwekkende creativiteit waarmee sommige mensen zich hebben verkleed. Het wordt sinds 2005 gehouden en is uitgegroeid tot een van de mooiste festivals van Europa waar je een vrolijke, hoogst originele dag kunt beleven. En als je op die dag markiezin, middeleeuwer of fee wilt zijn, wordt dat alleen maar toegejuicht.   

Foto's © iStock, CastleFest, Anouk Pross Photography

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in