Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Cadeautip voor Valentijnsdag

Hoofdredacteur Claudia houdt van armcandy, is dol op design en gefascineerd door sterrenbeelden. Laat dat nu allemaal heel mooi samenkomen in één product: de Rado True Sign collectie. 'De Rado True Sign collectie bestaat uit twaalf horloges die exclusief tot april verkrijgbaar zijn bij de Bijenko...

Cadeautip voor Valentijnsdag

Hoofdredacteur Claudia houdt van armcandy, is dol op design en gefascineerd door sterrenbeelden. Laat dat nu allemaal heel mooi samenkomen in één product: de Rado True Sign collectie.

'De Rado True Sign collectie bestaat uit twaalf horloges die exclusief tot april verkrijgbaar zijn bij de Bijenkorf (ja, ik houd ook van het woord exclusief – geeft toch even net die extra lading).

Rado is een Zwitserse horlogemaker en biedt nu het neusje van de zalm met de exclusieve, nieuwe True Star Sign collectie. Twaalf met diamanten bezette horloges, voor elk van de twaalf tekens van de dierenriem. De horloges zijn gemaakt van plasma hightech keramiek, waarmee de True Star Sign collectie de schoonheid van de moderne horlogemakerij combineert met het mysterie van de kosmos. Elk sterrenbeeld wordt in een gelimiteerde oplage van 999 stuks vervaardigd en is het ultieme cadeau voor die speciale persoon. Van de zintuigelijke Stier (ik!) tot de daadkrachtige Ram (mijn man!), en elk sterrenbeeld daartussen.

Diamanten

Het 30 mm brede True Star Sign horloge wordt aangedreven door een automatisch uurwerk en heeft vier diamanten indexen en een blauwe parelmoeren wijzerplaat die is geïnspireerd op de nachtelijke hemel. De sterrenbeelden zelf staan op het ‘zuidelijke halfrond’ van de wijzerplaat en de naam van het dierenriemteken is op negen uur uitgeschreven. Het sterrenbeeld schittert tegen de hemelse achtergrond, omdat het is gezet in stralende diamanten en kleine opgelegde sterretjes.|

De True Star Sign heeft een kast van een van Rado’s karakteristieke materialen – plasma hightech keramiek. Er zijn hoogwaardige materiaaltechnieken gebruikt; Rado heeft de afgewerkte, witte keramische componenten in een speciale plasma-oven behandeld. Gedurende dit proces worden gassen geactiveerd bij een temperatuur van 20.000 ºC waardoor de moleculaire samenstelling van het keramiek verandert en het oppervlak een warme metaalglans krijgt – zonder metaal te gebruiken. Net als alle andere Rado-horloges met een hightech keramische constructie heeft de True Star Sign de voordelen van het materiaal: lichtgewicht, krasvast en hypoallergeen.

Design

En o ja, ik houd ook van traditie en vakmanschap. En dat zit bij Rado wel snor. Dit Zwitserse merk is beroemd om zijn innovatieve designs en gebruik van revolutionaire materialen waarmee het de duurzaamste horloges ter wereld produceert. Sinds de start in Lengnau, Zwitserland is Rado een pionier geweest. Om met de woorden van de grondleggers van het merk te spreken: ‘If we can imagine it, we can make it, and if we can make it then we will.

Je begrijpt dat mijn man deze tekst ook onder ogen krijgt, met als hele grote kreet er bij: All I want for Valentine is… Rado dus.'

Adviesprijs: € 2440,-, 

www.rado.com/truestarsign #shareyourrado