Briljant idee: leen een designer feestjurk bij de Bijenkorf!

Door Caroline Griep
Briljant idee: leen een designer feestjurk bij de Bijenkorf!

Sinterklaas is weer weg, dan is het nu tijd om de rest van december voor te bereiden. De cadeaus, het menu, en niet te vergeten je feestelijke garderobe voor alle borrels en diners. De Spinning Closet biedt een verrassende oplossing in hun pop-up in de Bijenkorf.

Lenen is het nieuwe kopen. Daarom geeft de Bijenkorf, in de drukste tijd van het jaar, een pop-up podium aan Spinning Closet. Het warenhuis maakt hiermee (kast)ruimte voor een vernieuwend concept: verhuur van designer kleding. 

Exclusieve items

Met een uitgebreide en steeds wisselende collectie van exclusieve designer items biedt Spinning Closet oneindig veel keus, voor iedereen en voor elk moment. Van grote, gerenommeerde namen tot kleine, opkomende designers. Kledingstukken die je misschien niet zo snel zou kopen, maar wel een keer zou willen dragen, zijn nu binnen handbereik. En door te 'gebruiken' in plaats van te 'bezitten' verklein je tegelijkertijd je ecologische footprint.

Hoe Spint de Closet?

Dress to impress? Cocktail? Of casual chic? In de Spinning Closet spin je met gemak door alle verschillende stijlen, kleuren en maten heen. Voor een gemiddelde prijs van 100 euro (afhankelijk van de retailprijs van het geleende item) kun je al schitteren in designers zoals Stella McCartney, Zimmermann, Roland Mouret, Yves Saint Laurent en Alexander McQueen. Keuze gemaakt? Dan wordt de gekozen outfit een dag voor de gelegenheid bezorgd. Moeite met online kiezen? Kom langs in de showroom en de Spinning Closet-stylistes voorzien je met liefde van persoonlijk stijladvies.

Easy does it

Speciaal voor bezoekers van de Bijenkorf is er de mogelijkheid om pasafspraken te maken tijdens de pop-up dagen. Kerststress en geen tijd om langs te komen? Dan kun je altijd even bellen of appen! Genoten van je outfit en tijd om afscheid te nemen? Op dag 4 of 8 (afhankelijk van de huurtijd) geef je het gehuurde item vóór 15.00 uur af bij een PostNL-afleverpunt. En geen zorgen over stomerij kosten: that’s on Spinning Closet. Stop met kopen en start met huren en bespaar tijd, geld en een kast vol ongedragen kleding!

Pop-up dagen: 6,7,8 december Bijenkorf Amsterdam, 13,14,15 & 20, 21, 22 december Bijenkorf Amsterdam en Rotterdam.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in