Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Boekentip: de spannende thriller Onderstroom van Linda Jansma + winactie!

Wij geven 5 exemplaren van het gloednieuwe boek weg.

winatie

Linda Jansma, bestsellerauteur van o.a. de thrillers Houvast, Kwetsbaar en Tweestrijd komt begin 2024 met een nieuwe meeslepende thriller. Wij mogen vijf exemplaren weggeven van het boek. Hieronder lees je hoe je mee kunt doen aan de winactie.

Waar gaat het boek over?

Door de gewelddadige dood van haar dochter Insa is Hesters leven vrijwel volledig verwoest, haar huwelijk gestrand en haar zeilschool in financiële moeilijkheden beland. Als na twee jaar alle seizoenscursussen eindelijk weer zijn volgeboekt, komt ook Timo, een goede vriend van Insa, terug naar de school, samen met zijn vader Jens die zijn oog op Hester heeft laten vallen.

Dan wordt er in de buurt een meisje vermoord en een tweede zwaar verwond en begint Hester gaandeweg te vermoeden dat Insa’s moordenaar is teruggekeerd. Of nooit is weggeweest…

Over de auteur

Linda Jansma (1967) schrijft psychologische thrillers met een maatschappelijk thema. Door haar filmische beschrijvingen en oog voor detail weet zij haar lezerspubliek aan zich te binden. Ook gedegen research draagt bij aan de authenticiteit van haar verhalen en zorgt ervoor dat ze als levensecht worden ervaren.

Inmiddels heeft Linda zestien titels op haar naam staan. Haar debuut Kwetsbaar won de Schaduwprijs en stond op de longlist van de Gouden Strop. Nouveau's Inge heeft het boek gelezen en noemt het een 'fantastische thriller met verrassende ontknoping.'

Winactie

Wil jij kans maken op één van de vijf exemplaren? Vul dan snel onderstaand formulier in en doe mee.

Voorwaarden: meedoen kan t/m 12 april. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Nouveau niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.